Treballar telemàticament de manera saludable

La crisi sanitària del coronavirus ha obligat milers d’empreses a implantar una nova modalitat laboral, el treball a distància. Des del passat 17 de març, a través del Reial decret llei 8/2020, queda establit a Espanya el treball no presencial com a instrument de primer ordre per a poder conjugar les mesures d’aïllament i contenció en la propagació del virus, i al mateix temps garantir la continuïtat en l’exercici de nombroses activitats empresarials, econòmiques i socials.

Les mesures de distanciament social per a contindre la propagació del virus COVID-19 ha provocat que les empreses adapten la seua activitat al treball en remot dels seus empleats, que romanen a les seues cases connectats a través d’internet.

Davant aquesta nova circumstància, cal tindre clar que, també des de casa, cal treballar de manera saludable prevenint possibles riscos i lesions. Des d’Unión de Mutuas considerem fonamental complir amb una sèrie d’hàbits saludables i normes relatives a l’ergonomia, a una bona organització del temps o al correcte ús dels dispositius mòbils. Consells que d’assegurança, serviran per a suportar aquesta situació tan excepcional i que ens afecte el menys possible tant en el nostre estat físic com emocional.