Notícies

11/09/2023

Seminari tècnic: Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral

Dimecres que ve 20 de setembre de 2023, d’11.00 a 13.00 hores i el divendres 29 de setembre de 12.00 a 14.00, tindrà lloc la primera jornada del “Seminari Tècnic sobre l’Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral”, una iniciativa emmarcada dins del Pla d’Activitats Conjuntes que desenvolupa AMAT (Associació de Mútues d’Accidents de Treball), que té com a objectiu ajudar a prevenir i reduir les contingències professionals i comunes en les empreses.

La primera conferència sota el títol, “Atenció plena, ordre i gestió del temps”, serà impartida per Fernando Tobías, conferenciant i formador, creador del projecte Despiert@s a l’alba i professor d’Habilitats Personals en la universitat ICAI-ICADE. Autor dels llibres “Comprensió” i “Què fa el comandament de la tele en el frigo? Atenció eficient en l’era de les distraccions”.

El començament d’aquesta jornada serà el dimecres 20 de setembre en una sessió en línia de caràcter teòric, i es retransmetrà igualment en streaming i en diferit.

El divendres 29 de setembre finalitzarà la primera sessió amb una classe pràctica que serà presencial en l’Espai Ronda (Ronda de Segòvia, núm. 50) i en línia..

Inscripció

Descarregar guia

Veure vídeo