Notícies

28/01/2021

Nova teràpia multimodal per a la rehabilitació ortopèdica

Dins de l’objectiu de millora contínua i màxima qualitat en els serveis, la Mútua posa a la disposició d’empreses i treballadors una avançada tecnologia que accelera els mecanismes naturals de recuperació post-traumàtica i post-quirúrgica.

Unió de Mútues ha incorporat al seu Servei de Rehabilitació una innovadora màquina de teràpia multimodal per a la recuperació de lesions, que amb una tecnologia avançada i d’última generació, permet l’aplicació de quatre modalitats de tractaments basats en la crioteràpia, la termoteràpia, la teràpia de contrast ràpid i la teràpia de compressió intermitent.

Mitjançant el Sistema Game Ready Med4 Elite, la mútua integra la tecnologia de recuperació més innovadora i avançada disponible, dissenyada per al tractament post-traumàtic i post-quirúrgic i que, actualment, està sent usada pels esportistes de primer nivell, atès que accelera el tractament dels traumatismes, la recuperació postoperatòria i la volta a l’activitat d’alta competició.

Amb el sistema multimodal de fred sense gel, calor controlable, contrast ràpid i teràpies de compressió activa, els metges rehabilitadors de la mútua disposen de diverses opcions per al tractament d’una gran varietat de lesions que afecten tendons, músculs, articulacions, lesions múltiples, recuperacions post-operatòries i diferents etapes de rehabilitació.

La Responsable de Rehabilitació d’Unió de Mútues, la Dra. Feli Calduch, ha destacat els beneficis terapèutics i resultats efectius que aporten aquests quatre tractaments, com són l’alleujament del dolor sense prendre analgèsics, la reducció de l’edema i la inflamació, l’estimulació del flux sanguini arterial, la millora del rang de moviment i l’acceleració dels mecanismes naturals de curació”, entre altres.

Com a especialista en rehabilitació, la Dra. Calduch ha assenyalat que l’objectiu és recuperar la màxima capacitat funcional del pacient amb la restauració del rang de la normal mobilitat, la seva independència i autonomia. Per a això, Unió de Mútues compta amb la tecnologia i les teràpies de rehabilitació més innovadores”, que asseguren “la màxima qualitat i eficiència tant en la prevenció com en la resolució de les lesions i trastorns musculo-esquelètics, que constitueixen la primera causa de baixa laboral a Espanya”.

En aquest sentit, la Unitat de Teràpia Multimodal s’uneix a l’àmplia dotació d’equipaments tecnològics dels quals disposa Unió de Mútues, com són les Unitats mèdiques especialitzades, la plataforma interactiva FisioMutua, la Cambra Hiperbàrica, la cinta Anti-gravitatòria Alter G, la Plataforma multiaxial o la Tecnologia Human Tecar, que contribueixen a una millor rehabilitació i reincorporació al treball dels pacients.