Notícies

26/10/2023

Quart seminari tècnic AMAT: Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral “La vida, aquí i ara: de la supervivència a la súper vivència”

Dimecres que ve 8 de novembre de 2023, d’11.00 a 13.00 hores, i el divendres 17 de novembre de 12.00 a 14.00 hores, tindrà lloc la quarta jornada del “Seminari Tècnic sobre l’Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral”, una iniciativa emmarcada dins del pla d’Activitats Conjuntes, que té com a objectiu ajudar a prevenir i reduir les contingències professionals i comunes en les empreses.

La quarta conferència, sota el títol “La vida, aquí i ara: de la supervivència a la súper vivència”, serà impartida per Úrsula Calvo, considerada Top 100 conferenciants Espanya en 2020, 2021 i 2022. Mestra certificada de meditació del centre Chopra de Sant Diego (Califòrnia) i presidenta de l’Associació Espanyola d’Instructors de Meditació i Mindfulness. Col·laboradora habitual en mitjans de comunicació: Forbes, Objectiu Benestar, Europa Press, Hola, Expansió o Ràdio Marca, entre altres. Llicenciada en ESIC i Màster en IEDE. Experta universitària en coaching i Intel·ligència Emocional.

El començament d’aquesta jornada serà el dimecres 8 de novembre en una sessió en línia de caràcter teòric, i es retransmetrà igualment en streaming i en diferit. El divendres 17 de novembre tindrà lloc la segona sessió amb una classe pràctica que serà presencial en l’Espai Ronda (Madrid, carrer Ronda de Segòvia, núm. 50) i en línia.

Inscriu-te de manera gratuïta

Descarregar guia