Notícies

25/09/2023

Segon seminari tècnic AMAT: Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral “Pensaments positius des de la Neurociència”

Dimecres que ve 4 d’octubre de 2023, d’11.00 a 13.00 hores, i el divendres 13 d’octubre de 12.00 a 14.00 hores, tindrà lloc la segona jornada del “Seminari Tècnic sobre l’Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral”, una iniciativa emmarcada dins del Pla d’Activitats Conjuntes, que té com a objectiu ajudar a prevenir i reduir les Contingències Professionals i Comunes en les empreses.

La segona conferència, sota el títol “Pensaments positius des de la neurociència”, serà impartida per Jon Andoni Duñabeitia, investigador en ciència cognitiva i catedràtic en la Facultat de Llengües i Educació de la Universitat Nebrija, on exerceix de Director del Centre de Recerca Nebrija en Cognició (ZINC) i de la International Chair in Cognitive Health (ICCH); i Cristina Cama, directora del Màster de Mindfulness en Organitzacions Conscients UB, directora en Deyge Consultors i presidenta de l’ONG Malària 40, on treballa com a consultora, formadora i coach ajudant les persones a trobar l’equilibri emocional i el benestar.

El començament d’aquesta jornada serà el dimecres 4 d’octubre en una sessió en línia de caràcter teòric, i es retransmetrà igualment en streaming i en diferit. El divendres 13 d’octubre tindrà lloc la segona sessió amb una classe pràctica que serà presencial en l’Espai Ronda (Madrid, carrer Ronda de Segòvia, núm. 50) i en línia.

Inscriu-te de manera gratuïta.

Descarregar guia.