Notícies

01/02/2024

Unió de Mútues a Sogorb, 90 anys d’història

La connexió històrica entre Unió de Mútues i Sogorb és indissoluble. La capital de l’Alt Palància va ser testimoni l’any 1934 del naixement de Mutua Segorbina, entitat que es va fusionar amb altres mútues per, finalment, donar origen a Unió de Mútues el 1990. Des de llavors, Unió de Mútues ha crescut fins a convertir-se en un pilar fonamental per al teixit social i empresarial de la comarca, i és el centre de referència per a tots els municipis de l’Alt Palància en l’àmbit assistencial.

Durant els mesos de febrer i març, la seu d’Unió de Mútues a Sogorb allotjarà l’exposició “Unión de Mutuas: nuestros orígenes, nuestra razón de ser”, que mostra el recorregut per la història de la mútua al llarg del temps. La mostra exhibirà l’evolució de l’organització mitjançant fotografies que abasten des dels inicis fins als serveis que hi ha disponibles per als mutualistes en l’actualitat. L’exposició no només ret homenatge al passat, sinó que també projecta la visió futura d’Unió de Mútues i en destaca el compromís continu amb la seguretat laboral, la salut i el benestar de les persones treballadores que formen part de la comunitat empresarial.

En aquesta exposició, s’hi mostra la integració de la mútua en la societat sogorbina, que ha construït una relació basada en la col·laboració i la confiança i que ha exercit un paper essencial en la construcció d’una xarxa sòlida entre els empresaris locals.

Unió de Mútues convida tots els mutualistes i ciutadans a visitar aquesta exposició i a conèixer la història de l’organització, que sempre mira cap al futur amb un compromís renovat.

Detalls de l’exposició:
Data de l’exposició: del’1 de febrer al 19 d’abril de 2024
Ubicació: Seu d’Unión de Mútuas a Sogorb (Pl. Gral. Giménez Salas, 2, 12400 Sogorb, Castellón)
Horari de visita: de dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 h