Notícies

10/02/2023

Unió de Mútues participa en Laboralia, Fira de la Prevenció, el Benestar i la Seguretat Laboral, el 15 i 16 de febrer

Unió de Mútues presentarà en Laboralia el nou projecte GEST, una metodologia innovadora que aborda el tecnoestrés. A més, AMAT, Associació de Mútues d’Accidents de Treball de la qual Unió de Mútues forma part, organitzarà dues jornades, una d’elles sobre la futura estratègia espanyola dins del marc estratègic en seguretat i salut i el paper de les mútues col·laboradores amb la seguretat social en aquest àmbit, i una altra sobre les bones pràctiques per a la promoció de la salut mental en l’empresa.

Unió de Mútues serà present en Laboralia, una de les fires més destacades en l’àmbit de la prevenció, el benestar i la seguretat laboral que reuneix, un any més, a les principals empreses i institucions relacionades amb aquest àmbit. Impulsat per la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball, INVASSAT, Laboralia donarà veu els pròxims dies 15 i 16 de febrer, en Fira València, a professionals, tècnics i influents ponents experts en prevenció de riscos.

Unió de Mútues presentarà en Laboralia el projecte Gest, una metodologia innovadora que aborda la prevenció i gestió del tecnoestrés i els riscos psicosocials associats a la incorporació de les TIC en les organitzacions. La presentació tindrà lloc el dia 16 a les 12.15 a la Sala València.

Emilio Gómez, responsable de Prevenció de Riscos Laborals Càrrec a Quotes d’Unió de Mútues, destaca que “aquest projecte aborda el canvi produït en les empreses, que han experimentat un augment de la demanda d’actualització tècnica i professional de les TIC i com ha afectat el seu capital humà”.

D’altra banda, AMAT, Associació de Mútues d’Accidents de Treball, a la qual pertany Unió de Mútues, dinamitzarà un bloc de jornades de bones pràctiques per a la promoció de la salut.

La primera jornada, sota el títol ‘Marc estratègic en seguretat i salut, futura estratègia espanyola. El paper de les mútues col·laboradores amb la seguretat social’, tindrà lloc el dia 15 a les 15.45 a la Sala Castelló.

Posteriorment, el dia 16 de febrer se celebrarà la jornada de ‘Bones pràctiques per a la promoció de la salut mental en l’empresa’, a les 15.45 a l’Auditori Iberdrola. Les empreses participants presentaran les seves experiències en aquesta matèria, una oportunitat per a conèixer casos reals d’èxit. Entre els diferents participants destacar la presència de Grup Gimeno, que a través de la seva coordinadora de prevenció de riscos laborals, exposarà les bones pràctiques relatives a la salut mental que han posat en pràctica en la seva organització.

Els assistents poden sol·licitar la seva entrada gratuïta a través del següent enllaç.