Notícies

25/03/2024

Unió de Mútues reforça la importància de mantenir una bona salut tant física com mental

“No podem gaudir d’una bona salut si no cuidem tant la salut física com mental

Unió de Mútues, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, ha organitzat una jornada informativa en la seva seu de Vila-real en la qual ha posat de manifest la importància de mantenir una alimentació sana i equilibrada, no sols per a tenir un bon estat de salut físic, sinó també gaudir d’un bon estat de salut mental.A la jornada han assistit una vintena d’empreses mutualistes i tramitadors RED de la zona.

Tica Cubells, metge d’Unió de Mútues i especialista en medicina de treball, ha manifestat que “la dieta saludable no funciona sola, sinó que cal contextualitzar-la dins d’un estil de vida saludable”. Segons la Dra. Cubells, “el nostre organisme està comprès per molts sistemes, que estan tots interrelacionats”. Per això, defensa que “no podem gaudir d’una bona salut si no cuidem tant la salut física com mental. Cal pensar en salut com una cosa global”.

Aquesta jornada, emmarcada dins del pla d’accions amb càrrec a quotes, té com a objectiu conscienciar als treballadors mutualistes sobre la importància de portar un estil de vida saludable per a prevenir malalties. Unió de Mútues posa a la disposició dels mutualistes una àmplia col·lecció de materials de sensibilització sobre seguretat i salut, als quals es pot accedir a través del Portal de Seguretat i Salut.