Notícies

02/11/2018

Unió de Mútues rep el distintiu “Ambaixador de l’Excel·lència Europea 2018”

El Club d’Excel·lència en Gestió (CEG) ha lliurat a Unió de Mútues el distintiu “Ambaixador de l’Excel·lència Europea 2018” en reconeixement “als seus esforços per ser millor cada any, i fer servir els valors de l’excel·lència i el sistema de reconeixement EFQM d’Excel·lència”. Amb aquest guardó el CEG, en col·laboració amb l’Alt Comissionat del Govern per a la Marca Espanya, reconeix les organitzacions que es troben més avançades i que tenen un Segell EFQM amb una puntuació de 600 punts o més.

Silvina López, adjunta a la direcció territorial d’Unió de Mútues, va recollir el distintiu de mans d’Alberto Durán, president del Club d’Excel·lència en Gestió, i de Carlos Espinosa de los Monteros, l’Alt Comissionat del Govern per a la Marca Espanya, durant la celebració, ahir a la nit a Madrid, del XXV Fòrum Anual del CEG.

El Model EFQM d’Excel·lència ofereix una eina integral que té com a objectiu ajudar les organitzacions a conèixer-se millor, a fer una anàlisi objectiva, rigorosa i estructurada del seu funcionament i, en conseqüència, a millorar la seva gestió.

El compromís d’Unió de Mútues amb l’excel·lència arrenca l’any 2001 amb la implantació del model de gestió EFQM basat en la direcció estratègica i la qualitat assistencial. El 2017 la mútua va renovar el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+ amb una puntuació superior als 600 punts que certifica el seu model de gestió eficaç basat en la qualitat assistencial, l’excel·lència en els seus processos i el bon govern amb què Unió de Mútues gestiona la salut i el benestar laboral de les empreses associades, els treballadors protegits i els autònoms adherits.

A més del Segell EFQM 500+, Unió de Mútues té les certificacions de gestió de la Responsabilitat Social, la gestió de la Qualitat per a tots els seus serveis, la gestió de l’R+D+i, la gestió Mediambiental, la certificació de la Seguretat del Pacient, la gestió d’Empresa Saludable, la de Riscos per a la prevenció de delictes i la Gestió de la seguretat de la informació.