Objectius saludables en el teu estiu

A l’estiu, tant si gaudeixes de l’estiu a la platja o a la muntanya, treballant o descansant, és important que no t’oblidis de cuidar de la teva salut.

En Unió de Mútues volem ajudar-te a aconseguir-ho. Per a això, et proposem 4 objectius saludables per a gaudir del teu estiu amb benestar, estiguis on estiguis.

1. Protegeix sempre la teva pell

2. Desconnecta per a connectar

3. Adopta una actitud positiva

4. Endolla’t a la mobilitat sostenible

És el moment de posar-se en marxa per a aconseguir-los!

Si ets a la muntanya, recorda moderar l’exposició al sol i aprofitar per a menjar productes frescos de proximitat i de temporada. En el teu temps lliure, connecta’t al moment presenta gaudint de la naturalesa i practicant les activitats que més t’agradin. Identificar les teves emocions i saber gestionar-les millorarà el teu estat d’ànim.

Si el teu estiu és a la platja, no t’oblidis de compartir vida social amb els teus amics i família, així augmentaràs els nivells de motivació, de salut i de felicitat. Els moments d’adversitat són inevitables. Aprèn a viure amb ells per a ser més feliç. I recorda que tenir una actitud positiva en la vida té avantatges a nivell de la salut física i la mental. Alterna entre estar en el sol i en l’ombra per a protegir la teva pell dels raigs UVA. Aprofita també per a sumar-te a la mobilitat activa, que millorarà la teva salut i contribuiràs a més a cuidar del medi ambient. És el moment també de prendre’t un respir i desconnectar del món digital.

A la ciutat, no t’oblidis de la crema de protecció solar. Fes exercici per a prevenir problemes de salut, augmentar la teva energia i reduir l’estrès. Desplaça’t amb vehicles de mobilitat personal i suma’t a un estil de vida sostenible i saludable.