Objectius saludables en el teu estiu

A l’estiu, tant si gaudeixes de l’estiu a la platja o a la muntanya, treballant o descansant, és important que no t’oblides de cuidar de la teua salut.

En Unió de Mútues volem ajudar-te a aconseguir-ho. Per a això, et proposem 4 objectius saludables per a gaudir del teu estiu amb benestar, estigues on estigues.

1. Protegeix sempre la teua pell

2. Desconnecta per a connectar

3. Adopta una actitud positiva

4. Endolla’t a la mobilitat sostenible

És el moment de posar-se en marxa per a aconseguir-los!

Si eres a la muntanya, recorda moderar l’exposició al sol i aprofitar per a menjar productes frescos de proximitat i de temporada. En el teu temps lliure, connecta’t al moment presenta gaudint de la naturalesa i practicant les activitats que més t’agraden. Identificar les teues emocions i saber gestionar-les millorarà el teu estat d’ànim.

Si el teu estiu és a la platja, no t’oblides de compartir vida social amb els teus amics i família, així augmentaràs els nivells de motivació, de salut i de felicitat. Els moments d’adversitat són inevitables. Aprén a viure amb ells per a ser més feliç. I recorda que tindre una actitud positiva en la vida té avantatges a nivell de la salut física i la mental. Alterna entre estar en el sol i en l’ombra per a protegir la teua pell dels raigs UVA. Aprofita també per a sumar-te a la mobilitat activa, que millorarà la teua salut i contribuiràs a més a cuidar del medi ambient. És el moment també de prendre’t un respir i desconnectar del món digital.

A la ciutat, no t’oblides de la crema de protecció solar. Fes exercici per a previndre problemes de salut, augmentar la teua energia i reduir l’estrés. Desplaça’t amb vehicles de mobilitat personal i suma’t a un estil de vida sostenible i saludable.