Notícies

09/05/2024

Jornada d’Unión de Mutuas en Femeval (València) sobre prestacions econòmiques

Hui dijous 9 de maig, el departament jurídic d’Unión de Mutuas ha dut a terme una jornada formativa sobre prestacions econòmiques en les instal·lacions de Femeval, València. La ponent de la sessió ha sigut Miriam Planas, experta del departament de servei jurídic d’Unión de Mutuas i professora de l’àrea de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat Jaume I, qui ha compartit la seua experiència i coneixements sobre el tema, abordant casos específics, consultes legals i sentències rellevants en l’àmbit de les prestacions econòmiques.

La jornada ha comptat amb una significativa participació d’aproximadament 300 participants entre aquells que van ser presents de manera física i aquells que es van connectar a través del seminari web. Aquesta combinació de formats ha facilitat la participació d’un públic ampli i divers, promovent l’intercanvi de coneixements i l’actualització constant en una àrea tan rellevant com les prestacions econòmiques.

Durant la sessió, els assistents han exposat les seues preguntes, generant un entorn interactiu i dinàmic, la qual cosa ha enriquit encara més l’experiència d’aprenentatge i ha proporcionat als participants una comprensió més profunda dels temes tractats.

El propòsit principal d’aquesta jornada ha sigut enfortir l’enteniment i la competència en temes crítics entre els mutualistes i els tramitadors RED. En examinar casos pràctics i analitzar sentències de rellevància, Miriam ha proporcionat eines essencials per a una gestió més eficient i precisa en aquest àmbit.

Unión de Mutuas reafirma el seu compromís d’oferir jornades d’interés per als seus mutualistes, consolidant així la seua dedicació a l’excel·lència i la millora contínua.