Notícies

31/05/2024

31 de maig. Dia Mundial sense tabac.

Cada 31 de maig se celebra a tot el món el Dia Mundial sense tabac que ens serveix de recordatori sobre el risc que suposa el consum de tabac, tant per a les persones que fumen com per a les que es troben al seu voltant.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ens mostra en les seves campanyes anuals que commemoren aquest dia, no sols els perills per a la salut que implica el consum de tabac, com pot ser el regs de patir càncer de pulmó ja que el fumar és la primera causa que produeix aquest tipus de càncer, sinó també els efectes negatius que té el tabac en el nostre planeta perquè per a la fabricació de cigarrets es produeix anualment una tala d’arbres massiva, un consum d’aigua desmesurat i tones d’emissions de CO₂ a l’atmosfera.

Des d’Unión de Mutuas enguany volem centrar-nos en protegir la salut de les persones fumadores, i per a això hem llançat una actualització de la guia Encara Fumes? que desitgem que serveixi de suport a totes aquelles persones que estan disposades a deixar de fumar, però que necessiten que els tirin una mà per a poder aconseguir-ho.