Notícies

08/10/2024

Es pot treballar estant de baixa mèdica? Unión de Mutuas comparteix el seu coneixement en el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Girona i Lleida

Miriam Planas, tècnica del servei jurídic d’Unión de Mutuas i professora de l’àrea de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat Jaume I, ha participat com a ponent en la jornada organitzada pel Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Girona i Lleida. Sota el títol Es pot treballar estant de baixa mèdica? Qüestions pràctiques de seguretat social, Miriam va abordar un tema de creixent rellevància en un entorn on l’absentisme laboral continua sent un desafiament continu per a empreses i professionals de la seguretat social.

La jornada, que ha congregat a més de 250 assistents, tant de manera presencial com a través del seminari web, ha sigut inaugurada per Noemí Cardellach, vicedegana del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Girona i Lleida, i per Antoni Orozco, Director Territorial d’Unión de Mutuas a Catalunya. Orozco ha destacat “el paper fonamental d’Unión de Mutuas i el seu compromís amb la difusió de temes clau per als autoritzats RED”.

Aquesta trobada ha atorgat un marc de gran rellevància per al debat sobre les qüestions pràctiques de la seguretat social. Aquest fòrum, punt de trobada per a professionals i experts en Dret del Treball, ha aportat un entorn idoni perquè temes d’actualitat, com l’absentisme laboral, siguen analitzats des d’una perspectiva pràctica i experta.