Notícies

17/05/2024

Estudiants de l’UJI visiten Unión de Mutuas: una experiència imprescindible per al seu futur profesional

Unión de Mutuas ha rebut la visita d’un grup d’estudiants del tercer i quart curs del grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat Jaume I (UJI). Durant la jornada han pogut visitar les instal·lacions de l’Institut de Traumatologia d’Unión de Mutuas, hospital de referència assistencial a Castelló, i conéixer el treball que exercix l’excel·lent equip de professional que forma part d’Unió nde Mutuas.

Sergio Buñuel, Director de Comunicació i Imatge d’Unión de Mutuas, ha liderat una sessió formativa on han conegut les competències i prestacions que gestionen les mútues, així com els servicis que oferixen als treballadors protegits i autònoms adherits. També han conegut millor com les mútues interaccionen amb els despatxos professionals en matèria de Seguretat Social.

L’experiència forma part del programa Off Campus del Grado en Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat Jaume I, que té com a objetiu aproximar el món professional al seu estudiantat i mostrar-los possibles àrees per al seu desenvolupament professional.