Notícies

12/01/2023

Héctor Colonques, President de PORCELANOSA Grup, assumeix la presidència d’Unión de Mutuas

El mes de desembre passat la Junta Directiva d’Unión de Mutuas, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social nº267, va nomenar Sr. Héctor Colonques nou president de l’entitat, en representació de Porcelanosa S.A. El nou president substitueix en el càrrec a José Mª Gozalbo, qui ha exercit aquesta responsabilitat des de 2007.

Héctor Colonques, nascut en la localitat castellonenca de Vila-real, va fundar Porcelanosa l’any 1973 juntament amb el Sr. José Soriano i el seu germà el Sr. Manuel Colonques. Actualment és President del PORCELANOSA Grup, que compta ja amb més de 4.500 empleats. La seua llarga trajectòria professional li fa ser creditor d’una llarga experiència en el món empresarial i institucional.

Des dels seus començaments, Héctor Colonques ha mantingut una estreta relació amb Unión de Mutuas i les diferents Juntes Directives que han transcorregut al llarg dels anys a favor del creixement, la professionalització, la proximitat i el servei de qualitat que la mútua ofereix al seu col·lectiu protegit.

En les seues primeres paraules com a president, Héctor Colonques ha agraït i reconegut la labor exercida durant els últims 15 anys per José Mª Gozalbo assegurant que “la seua dedicació, suport i compromís amb els mutualistes ha sigut total” i ha posat de manifest la seua voluntat de continuar amb la tasca realitzada fins ara. Ha incidit en els valors de la Mútua, en el treball focalitzat en la millora contínua, en l’eficiència, en l’ètica i en la sostenibilitat del sistema. Explica estar “il·lusionat per presidir una entitat que exerceix la seua labor a través d’un sistema de gestió i uns valors ferms, que contribueixen a mantindre l’excel·lència en el servei, com així és apreciat pels diferents grups d’interés, gestionant les prestacions econòmiques i sanitàries que com a entitat col·laboradora té encomanades Unión de Mutuas amb excel·lents mitjans tecnològics i grans professionals que ofereixen el millor servei al col·lectiu protegit per l’entitat”.

Descarregar nota de premsa.