Notícies

30/04/2024

Jornada d’Unión de Mutuas a Sogorb sobre prestacions econòmiques

Recentment, Miriam Planas, del departament jurídic d’Unión de Mutuas, ha protagonitzat una jornada molt enriquidora sobre prestacions econòmiques en el seu centre assistencial de Sogorb. Amb un enfocament pràctic, la sessió ha abordat casos concrets, consultes jurídiques i sentències d’interès en l’àmbit de les prestacions econòmiques.

La jornada celebrada a la comarca de l’Alt Palància ha estat tot un èxit, amb la participació d’al voltant de 150 assistents presencials i connectats a través de seminari web. Aquest format híbrid ha permès arribar a un públic ampli i divers, fomentant l’intercanvi de coneixements i l’actualització constant en una àrea tan crucial com les prestacions econòmiques.

L’objectiu primordial d’aquesta sessió ha estat enfortir el coneixement i la comprensió de temes clau entre els seus mutualistes i tramitadores XARXA. En abordar casos pràctics i analitzar sentències d’interès, Miriam Planas ha brindat eines fonamentals per a una gestió més eficaç i precisa en aquest àmbit tan demandant.

Unión de Mutuas està compromesa a continuar oferint jornades d’interès per als seus mutualistes, consolidant així el seu compromís amb l’excel·lència i la millora contínua en l’àmbit de les prestacions econòmiques.