Notícies

10/05/2023

La CEV organitza una jornada sobre la Reforma del Sistema de Pensions

La CEV, Confederació Empresarial Comunitat Valenciana, organitza una jornada junt la Generalitat Valenciana sobre la Reforma del Sistema de Pensions, en la qual col·laboren la Universitat de València i ATA, Associació de Treballadors Autònoms.

La jornada se celebrarà en la sala d’actes de la seu central d’Unión de Mutuas a Castelló. L’obertura serà a càrrec d’Alberto Ara, president de la Comissió d’Autònoms CEV i de l’Associació de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana, així com de Manuel Alegre Nueno, Director de la Càtedra de Treball Autònom de ATA-UV.

A continuació, Juan López Gandia, catedràtic de Dret del Treball i Seguretat Social, realitzarà una anàlisi del Reial decret llei 2/2023, de 16 de març, de mesures urgents per a l’ampliació de drets dels pensionistes, la reducció de la bretxa de gènere i l’establiment d’un nou marc de sostenibilitat del sistema públic de pensions.

La jornada es realitzarà tant en format presencial com en línia. Poden realitzar-se les inscripcions a través del següent enllaç.