Acció social

EMERGÈNCIA UCRAÏNA

Més 1,7 milions de persones han fugit d’Ucraïna i un altre milió romanen desplaçats dins del país per les accions militars dutes a terme per Rússia en aquest país. La situació és cada vegada més inestable, delicada i impredictible. ACNUR (organització amb la qual col·laborem des d’Unión de Mutuas) ja ha començat a distribuir ajuda humanitària. Pots col·laborar fent el teu donatiu:

LLUITA CONTRA EL CÀNCER AECC

Col·labora en la lluita contra el càncer | AECC

El càncer segueix present i els beneficiaris oncològics necessiten de tots nosaltres. Enguany, en la situació en la qual ens trobem, s’ha fet més difícil recaptar fons per a la investigació. És un any molt difícil per a accions de carrer, per la qual cosa la AECC a la província de Castelló s’unirà més que mai per a recaptar fons per a investigació, cuidant-nos a nosaltres, als pacients i a tota la població.

Per a això, l’associació necessita continuar comptant amb l’ajuda de tots els que sempre han estat al seu costat per a, amb l’ajuda de tots, aconseguir més fons per a investigació i per a continuar lluitant contra el càncer.

FES LA TEUA DONACIÓ PER A la LLUITA CONTRA EL CÀNCER

Ara pots ajudar als refugiats.

En l’actualitat, hi ha més de 70 milions de persones que s’han vist obligades a fugir de les seues llars per la persecució, la violència i la guerra. Amb la finalitat d’assistir a aquestes persones, el Comité espanyol d’ACNUR (l’Agència de l’ONU per als Refugiats), organització amb la qual col·laborem des d’Unión de Mutuas, realitza col·laboracions amb diferents empreses.

Gràcies a la vinculació de la RSC de les empreses amb les àrees de treball d’ACNUR, s’aconsegueix un gran impacte en la vida de les persones refugiades, desplaçades i apàtrides.

El treball d’ACNUR per a ajudar als milions de persones que l’han perdut tot es pot secundar alhora que s’està compromés amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible mitjançant les següents activitats:

  • Finançant un projecte.
  • Realitzant una acció de màrqueting amb causa.
  • Microdonaciones: e-commerce i arrodoniment solidari.
  • Implicant els empleats: sensibilització i micromecenatge.
  • Donant suport a una emergència

Si estàs interessat a assistir als refugiats i realitzar una col·laboració amb el Comité espanyol d’ACNUR, pots contactar amb Fernando Sevillano, el responsable d’aliances estratègiques del Comité espanyol d’ACNUR al correu fernando.sevillanoqueipo@eacnur.org. També pots trobar més informació en la pàgina: https://eacnur.org/es/como-ayudar/empresas-fundaciones

2.000 milions de km: cap a un lloc segur

Ajuda a ACNUR en el seu treball amb els afectats pel Cicló IDAI en el sud d’Àfrica

 

 

 

Cicló IDAI crida d’emergència

Enllaç a ACNUR: Cicló a Moçambic i Zimbàbue