Notícies

11/10/2022

Seminari tècnic: Aprén a viure per a tindre una bona vida / Vida i benestar laboral

Dimecres que ve 19 d’octubre de 2022, d’11 a 13 hores, tindrà lloc la setena jornada temàtica del “Seminari Tècnic sobre l’Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral”, una iniciativa emmarcada dins del Pla d’Activitats Conjuntes que desenvolupa AMAT (Associació de Mútues d’Accidents de Treball), que té com a objectiu ajudar a previndre i reduir les contingències professionals i comunes en les empreses.

Aquesta conferència està composta per dues parts, sota els títols “Aprèn a Viure Per a Tindre una Bona Vida” i “Vida i Benestar Laboral: Conciliació Personal i Familiar”, impartides per Alex Rovira i la Dra. Eva Garrosa respectivament.

Alex Rovira és escriptor, consultor i conferenciant internacional, i ha sigut l’impulsor del Self-management i del desenvolupament de nous lideratges en les organitzacions. Ha venut més de nou milions de còpies dels seus diferents títols, entre ells “La Bona Sort”, la seua obra de major impacte internacional. Per part seua, la Dra. Eva Garrosa és doctora en psicologia, professora en la Universitat Autònoma de Madrid i investigadora.

Aquesta primera sessió del seminari del bloc Vida es retransmetrà en streaming i en diferit.

Inscripció

Pot accedir a les guies i el vídeo introductori del citat taller.

Descarregar guia Bona vida  / Descarregar guia Familiar i laboral

Veure vídeo