Notícies

14/06/2019

UGT-PV rep l’incentiu Bonus pel control i reducció de la sinistralitat laboral

UGT-PV, empresa associada a Unión de Mutuas, ha obtingut el reconeixement al seu treball en el control i la reducció de la sinistralitat en un acte celebrat aquest matí, en el qual el secretari general d’UGT-PV, Ismael Sáez, ha rebut el diploma Bonus de mans del director gerent d’Unió de Mútues, Juan Enrique Blasco.

Amb aquest certificat, Unión de Mutuas reconeix la dedicació i bona feina d’UGT en matèria de prevenció de riscos laborals, el seu compromís amb la promoció de la salut i la seguretat dels seus empleats, i per registrar índexs de sinistralitat per sota de la mitjana del seu sector.

Durant l’acte celebrat a la seu del sindicat a València, el secretari d’UGT-PV, Ismael Sáez, i el director gerent de la mútua, Juan Enrique Blasco, han coincidit a assenyalar la necessitat de seguir promovent “la Prevenció de Riscos Laborals, la millora de les condicions de salut i seguretat en el treball, el benestar laboral de les persones, i la reducció de la sinistralitat”.

També han estat presents, la secretària de Relacions Institucionals d’UGT-PV, Elvira Ródenas, i la directora territorial d’Unión de Mutuas, Mª Ángeles Capilla.

Unión de Mutuas lliura aquest certificat a les empreses i institucions públiques associades que aconseguixen l’incentiu Bonus, el qual, l’atorga la Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social. La Mútua posa a disposició de les empreses eines de gestió per facilitar-los la tramitació i l’obtenció de l’incentiu.

El Bonus és un incentiu econòmic de reducció de fins a un 10% de les cotitzacions per contingències professionals amb el qual el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social premia a les empreses que contribuïxen eficaçment a la reducció de la sinistralitat i realitzen inversions i millores en prevenció.

Així mateix, les empreses que opten al Bonus han de complir els índexs de sinistralitat general i extrema, no haver patit cap sanció en matèria de Seguretat Social i complir les obligacions de prevenció de riscos laborals.