Notícies

16/11/2023

Unión de Mutuas llança la campanya “Dorm bé, treballa segur” per a promoure el benestar laboral

En el seu constant compromís amb la salut i benestar dels mutualistes, Unión de Mutuas presenta hui la campanya “Dorm bé, treballa segur”. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal sensibilitzar als treballadors sobre la importància crucial d’un descans adequat per a previndre accidents laborals i fomentar un ambient de treball saludable.

El somni, considerat un dels pilars fonamentals per al benestar físic i mental, juga un paper crucial en l’àmbit laboral. La falta de descans no sols disminueix l’atenció en les tasques quotidianes, augmentant el risc d’accidents, sinó que també pot derivar en problemes addicionals com a irritabilitat, maldecaps i fatiga, afectant negativament el desenvolupament laboral i les relacions interpersonals.

La campanya “Dorm bé, treballa segur” s’ha desenvolupat en col·laboració amb la Fundació Mónica Duart, entitat especialitzada que compta amb destacats experts en el camp del somni com Javier Puertas, Gonzalo Pin, Juan Antonio Madrid i Sonia Carratalá.

Integrada en el Pla General d’Activitats Preventives 2023 d’Unión de Mutuas, la campanya consisteix en un mòdul interactiu que permet als treballadors adquirir pràctiques saludables d’higiene del somni, realitzar exercicis que els ajuden a millorar la qualitat del descans i fer una autoavaluació per a posar a prova la capacitat per a solucionar les principals causes que poden provocar alteracions del somni.

La presentació completa de la campanya, que pot consultar-se en el Portal de Seguretat i Salut d’Unión de Mutuas, a més del mòdul interactiu inclou dos vídeos informatius i una sèrie d’infografies que aborden aspectes essencials com la higiene del somni, els efectes en la salut mental i el treball a torns.

Unión de Mutuas convida activament a totes les empreses i treballadors a participar en aquesta campanya, contribuint així a la creació d’entorns laborals més saludables i assegurances.

Accedeix a la campanya visitant el nostre portal.