Notícies

02/03/2023

Unión de Mutuas organitza una jornada en línia sobre seguretat viària

La jornada està emmarcada dins de la campanya de seguretat viària “La importància d’arribar”, que forma part del Pla General d’Activitats Preventives.

Unión de Mutuas organitza una jornada en línia juntament amb Fundtrafic, una ONG sense ànim de lucre que duu a terme programes orientats a la conscienciació viària impartits per víctimes d’accidents i tècnics especialistes en seguretat viària que estan en contacte directe amb les víctimes d’accidents.

L’objectiu principal d’aquesta jornada és conscienciar per a aconseguir reduir la sinistralitat viària laboral. La jornada pretén conscienciar als treballadors des de l’empatia i el treball directe amb les víctimes per a modificar conductes de risc al volant i transformar-les en actituds responsables.la jornada en línia, que tindrà lloc el pròxim 7 de març d’11.00 a 12.30 h, serà presentada per Emilio Gómez, Responsable de Prevenció Càrrec a Quotes d’Unión de Mutuas, i comptarà amb la ponència de Paco Canes, president de Fundtrafic. Cans analitzarà les diferents causes que generen situacions de risc al volant i les conseqüències i/o seqüeles que poden implicar alguns mals hàbits durant la conducció des de la seua experiència en primera persona com a víctima d’accident de trànsit. A més de conscienciar als assistents des del punt de vista de l’accidentat, realitzarà una reflexió sobre la sensibilització cap a la diversitat funcional després de patir un accident.

Aquests tallers pràctics, que ja s’han estat realitzat en l’últim any i mig de manera presencial a Castelló, Barcelona, Madrid i València, formen part de la campanya que la mútua està desenvolupant des de l’any passat sobre seguretat viària «La importància d’arribar». Al llarg d’aquesta campanya, Unión de Mutuas ha anat posant a la disposició de les empreses mutualistes, treballadors protegits i treballadors autònoms adherits diferents materials divulgatius de bones pràctiques i recomanacions per a previndre aquest tipus d’accidents. En el Portal de Seguretat i Salut es pot accedir a tots els materials de la campanya.

Com a mútua, un dels nostres principals objectius continua sent fomentar la difusió i el coneixement de la informació en matèria de riscos laborals amb la finalitat de millorar les condicions de treball i garantir la seguretat i salut dels treballadors mutualistes.

Pots registrar-te al taller en línia des del següent enllaç.