Notícies

20/10/2017

Unión de Mutuas participa en la 1a Setmana de l’RSC de València

Del 24 al 27 d’octubre se celebra a València la 1a Setmana de l’RSC amb l’objectiu de promoure la responsabilitat social i l’intercanvi d’experiències entre empreses, institucions públiques i privades, entitats socials i diverses organitzacions responsables.

És un acte organitzat per Ingeniera Social SAL i l’Associació+Responsables, que té el suport dels ajuntaments de València i Alacant, l’Autoritat Portuària i la Universitat Politècnica de València.

Durant la setmana estan previstes diferents conferències i taules de debat amb empreses, organitzacions i grups d’interés en què s’abordarà la responsabilitat social des de l’eix econòmic, social i mediambiental.

A més, amb l’objectiu de fomentar la transparència, el diàleg i el networking en matèria d’RSC, està prevista una jornada de portes obertes, que Unión de Mutuas celebrarà el divendres 3 de novembre a la seua seu de Paterna Parc Tecnològic.

En aquesta jornada de portes obertes, la directora territorial de la mútua, M. Ángeles Capilla, abordarà el compromís de l’entitat amb la responsabilitat social, els valors ètics que sustenten totes les decisions de la mútua, així com les actuacions que Unión de Mutuas du a terme a favor de la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental.

Unión de Mutuas és una entitat responsable, compromesa amb la societat, tal com demostren els diversos reconeixements que té en aquesta matèria, i gestiona l’RSC d’acord amb el model europeu EFQM, de manera que garanteix la màxima seguretat en la cura de la salut dels treballadors protegits i autònoms adherits.

Així mateix, des de l’any 2006 la mútua elabora les memòries anuals de responsabilitat social corporativa, verificades per AENOR i distingides amb el màxim distintiu A+ per l’organisme Global Reporting Initiative (GRI).