Notícies

24/10/2018

Unión de Mutuas rep el Premi Europeu a la Gestió i a la Innovació Empresarial

Unión de Mutuas, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, ha sigut distingida amb el Premi a la Gestió i a la Innovació Empresarial que atorga l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat (AEDEEC), en reconeixement pel seu model de gestió basat en l’excel·lència i el bon govern amb el qual contribueix a la millora de la salut del seu col·lectiu protegit.

Amb aquest Premi, AEDEEC pretén posar en valor l’esforç dels qui aposten per projectes d’implantació de nous models de gestió i milloren la competitivitat i l’eficiència i reconéixer el treball dels professionals, de les empreses i de les entitats que fan una aposta ferma per promoure i enfortir la innovació empresarial.

Unión de Mutuas té una experiència llarga en l’adopció de models innovadors amb la finalitat d’oferir sempre el servici més excel·lent i millor. La mútua garanteix la cura de la salut dels treballadors i les treballadores a través del model EFQM d’excel·lència empresarial, basat en l’autoavaluació i la millora contínua i assegura un servici de màxima qualitat i seguretat als treballadors accidentats, així com una gestió eficient i eficaç que contribueix a la sostenibilitat de la Seguretat Social.

Gràcies a la bona gestió, el col·lectiu associat disposa d’una xarxa assistencial excel·lent i àmplia que dóna resposta a qualsevol patologia laboral i malaltia professional, amb els mitjans tecnològics més avançats, sistemes de diagnòstics moderns, tecnologia 3D i últimes tècniques de rehabilitació virtual.

En aquesta línia, Unión de Mutuas disposa de tractaments clínics d’avantguarda i unitats mèdiques especialitzades que, a més de curar bé, prevenen i agiliten els processos de curació de les malalties més prevalents al món laboral, com ara els problemes de columna, les lesions en tendons i ossos o els problemes de son i cardiorespiratoris.

Tot el treball de la mútua està orientat a aconseguir la satisfacció de les empreses, dels treballadors associats i dels autònoms adherits, per a la qual cosa compta amb sistemes de gestió innovadors, certificats i avalats per AENOR, pel que fa a la gestió de la qualitat, la gestió mediambiental, la gestió de l’RSC, la seguretat del pacient, la gestió d’empresa saludable, la gestió per a la prevenció de delictes i la gestió de la seguretat de la informació.

A més de l’excel·lència, el model de gestió de la mútua també està basat en la responsabilitat social, assentada sobre l’ètica, el bon govern, el compromís amb la igualtat i la integració de les persones.

Dins del seu compromís amb la responsabilitat social, la mútua està adherida als principis del Pacte Mundial, els principis d’empoderament de les dones del Pacte Mundial i ONU Dones, a la Carta Europea de la Seguretat Vial, a la Declaració de Luxemburg i al Charter de la Diversitat.