Notícies

28/09/2022

Seminari tècnic: El mètode Tokei, una pràctica per a dormir bé

Dimecres que ve 5 d’octubre de 2022, d’11 a 13 hores, tindrà lloc la sisena jornada temàtica del “Seminari Tècnic sobre l’Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral”, una iniciativa emmarcada dins del Pla d’Activitats Conjuntes que desenvolupa AMAT (Associació de Mútues d’Accidents de Treball), que té com a objectiu ajudar a previndre i reduir les contingències professionals i comunes en les empreses.

Aquest cinqué taller sota el títol, “El mètode Tokei: una pràctica per a dormir bé” serà impartit per la Dra. Carla Estivill i el Dr. Eduard Estivill. La Dra. Carla Estivill és Doctora en Ciències Químiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Membre de la Societat Espanyola de Somni i de la Societat Espanyola de Fisioteràpia i Directora de la Fundació Estivill Sueño. Per part seua, el Dr. Eduard Estivill és Especialista Europeu en Medicina del Somni, neurofisiólogo i pediátra. És director de diverses clíniques, docent i escriptor de 45 llibres.

El taller té com a objectiu valorar la importància de dormir bé per a millorar la nostra qualitat de vida, aprendre a escoltar el nostre cos i connectar amb els nostres ritmes circadiaris.

Aquesta tercera sessió del bloc Cos es retransmetrà en streaming i en diferit.

Inscripció

Pot accedir a la guia i el vídeo introductori del citat taller.

Descarregar guia